adidas komt met 100% CO2 neutraal #GREENPADEL Padel Racket

#greenpadel, Merken, Racket -

adidas komt met 100% CO2 neutraal #GREENPADEL Padel Racket

CO2 neutraal spelen met de #greenpadel uit de 2021 padel collectie van adidas

adidas Padel heeft vandaag de 2021 padel collectie gereleased. Opvallend vonden wij het #GREENPADEL padel racket, dat 100% CO2 neutraal is. Voor elk verkocht racket plant adidas namelijk 3m2 bos, wat de 50kg aan CO2 uitstoot volledig compenseert. Interesse? Bekijk hier het racket en pre-order nu.

In deze video de onthulling van de volledige collectie door adidas' eigen Team Pro's.

Duurzaamheid en padel spelen gaan hand in hand met de nieuwe #greenpadel uit de 2021 padel collectie van adidas! Het merk heeft zijn liefde voor sport gecombineerd met de zorg voor het milieu. Het resultaat: de #greenpadel! Dit padel racket is namelijk het eerste padel racket wat volledig CO2 neutraal is geproduceerd. Het is gemaakt van het duurzame Flax Fiber, een natuurlijke vezel gemaakt van linnen. Dankzij het unieke ontwerp is de #greenpadel zowel geschikt voor aanvallende als verdedigende spelers. Uiteraard is het racket gemaakt volgens de nieuwste innovatieve inzichten. Daardoor ligt het lekker in de hand en is het zeker een aanwinst voor de padelsport te noemen. 

Maak een positieve impact met jouw #greenpadel racket!

Een positieve impact maken op het milieu? Kies je voor #greenpadel, dan kies je niet alleen voor een volledig CO2 neutraal racket, maar draag je ook bij aan het planten van nieuwe bossen. Adidas heeft namelijk speciale padel bossen. Voor elk verkocht racket planten zij 3 vierkante meter nieuw bos aan. Hiermee wordt de uitstoot van 50 kg CO2 gecompenseerd.

Daarbij wordt het racket gemaakt van het natuurlijke materiaal linnen. Het hieruit ontwikkelde Flax Fiber is zeer licht en tegelijkertijd zeer sterk. Ideale eigenschappen voor een padel racket! Het racket is rond van vorm met de sweet spot in het midden van het racket. 

De nieuwe 2021 padel collectie van adidas

Naast de #greenpadel bevat de 2021 collectie van adidas natuurlijk nog meer prachtige padel rackets. Bij het ontwerpen zijn alle nieuwe innovaties verwerkt, waardoor je altijd speelt met een racket van topklasse. Adidas stelt namelijk alles in het werk om een hoogwaardig racket te produceren voor jou als padel speler. In de 2021 collectie wordt bijvoorbeeld gewerkt met 7 verschillende vezels en 3 verschillende soorten rubber dichtheden. De collectie bestaat uit rackets voor spelers van alle niveaus. Van rackets voor de echte professionals tot rackets voor degenen die net kennismaken met de sport: er is altijd een Adidas racket wat bij jou past. 

Je koopt de #greenpadel van adidas bij PadelPatron.nl

Wil jij graag spelen met de #greenpadel? Je koopt hem bij PadelPatron.nl, samen met veel andere rackets uit de 2021 padel collectie van adidas. Kies er ook voor om met het spelen van jouw favoriete sport een positieve impact te maken op het milieu en kies voor dit innovatieve volledig CO2 neutrale padel racket! Koop je jouw #greenpadel vandaag bij PadelPatron.nl, dan profiteer je van gratis verzending en is jouw bestelling binnen 2 werkdagen bij je in huis.

Pre-order nú jouw adidas #greenpadel Padel Racket

Wil jij als eerste een adidas racket uit de 2021 collectie in huis hebben? Pre-order dan nu jouw favoriete racket en je ontvangt 'm begin februari in huis.