Welk merk padel racket moet ik kopen?

Merken, Racket -

Welk merk padel racket moet ik kopen?

101 merken padel rackets, maar welk merk past bij jou?

Welk merk padel racket zal ik kopen? Je bent zeker niet de eerste padel speler die dit zich afvraagt. Er zijn immers veel merken op de markt en er komen er steeds meer bij. Elk merk pretendeert het beste te zijn en de allerbeste rackets te verkopen. Hoe kom je er dan achter welk merk en welk racket bij jou past? Allereerst is het vooral heel persoonlijk welk merk past bij jouw niveau en spel. Maar het merk racket wat je gebruikt kan wel degelijk net dat verschil maken tussen winst of verlies! Daarom vertellen we je graag meer over alle keuzes die je hebt bij het kopen van een padel racket. 

Wat zijn de verschillende tussen al de padel merken?

Het grootste verschil tussen de verschillende merken in padel is dat sommige merken volledig op padel zijn gericht en andere algemene sportmerken zijn. Veel van de echte padel merken zijn Spaanse merken. Dat komt omdat de sport in de beginjaren vooral in Spanje snel aan populariteit won. Het voordeel van de padel merken is dat zij hun volledige focus hebben op het ontwikkelen van de beste rackets. Hiervoor gebruiken ze nieuwe innovatieve technieken. Daarnaast trekken deze merken ook veel sterspelers aan om met hun rackets te spelen. 

Input van topspelers op de ontwikkeling van rackets

Vrijwel elk merk heeft wel een samenwerking met één of meer spelers uit de top van de padelwereld. Dit is belangrijk, omdat ze dankzij de input van deze spelers hun rackets kunnen blijven verbeteren. Daarbij is het interessant om te zien met hoeveel spelers een merk samenwerkt. De padel merken hebben hierbij vaak veel meer spelers in hun team, waardoor ze vanzelfsprekend ook meer input binnen krijgen. Grote sportmerken hebben echter vaak veel financiële armslag om onderzoek te doen naar nieuwe innovaties. Hierdoor kunnen we niet concluderen dat een 100% padel merk altijd beter is dan een racket van een groot sportmerk. Het blijft heel persoonlijk welk racket bij jou past. 

Kiezen voor het juiste padel racket

Dus, voor welk merk kan je het beste gaan? Daar kunnen we geen eenduidig antwoord op geven. Bij PadelPatron.nl verkopen we uitsluitend rackets van hoge kwaliteit, dus je zit altijd goed! Wat belangrijk is, is dat je een racket koopt wat bij jouw spel past. Om de keuze makkelijker te maken, hebben we bij de keuzehulp de rackets voor beginners, gemiddelde, gevorderde en professionele spelers op een rijtje gezet. Lees daarnaast ons artikel over welk padel racket je moet kiezen en je komt altijd met een passend racket de baan in.

Speel je al langer? Dan kan je letten op kleine nuances en kom je wellicht tot de conclusie dat een bepaald merk het beste bij jouw spel past. Dit is echter echt een kwestie van veel spelen en uitproberen. Natuurlijk helpen we je bij PadelPatron.nl graag met een passend advies over jouw juiste racket.

Ook Padel Spelen?

Wil jij ook padel spelen? Bij PadelPatron.nl vind je alles voor een perfecte padel game. Van Padel Rackets en Ballen tot alle benodigde Accessoires. Bekijk snel ons assortiment en geef je padel carrière een kick-start!